Haber Detayı
23 Kasım 2021 - Salı 11:09 Bu haber 641 kez okundu
 
BAŞKAN GÜLER: “ÖĞRETMENLERİMİZ HER TÜRLÜ ÖVGÜ VE TAKDİRE LAYIKTIR”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
GÜNDEM Haberi


Başkan Güler, mesajında şu görüşlere yer verdi:

 

Öğretmenlerimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren, milli ve manevi değerlerimizi, doğru insan ve vatandaş olmayı, vatan ve millet sevgisini öğreten, ilim ve irfan ile donatan, her koşulda öncelikle eğitim diyen neferlerimizdir.

 

Karşılığı maddi olarak ölçülemeyecek kadar saygın ve önemli; sevgi, şefkat ve fedakârlık gerektiren bir mesleği icra eden öğretmenlerimiz, öğrencilerimizi ruhen, fikren, ahlâken ve vicdanen iyi yetiştirerek yarınlarımızı şekillendirmektedir.

 

Ülkemiz onların yetiştirdiği nesillerle her geçen gün bir adım daha ileri gitmektedir. Ve onların yetiştirecekleri yeni nesillerle de bu yolda yürüyüşüne devam edecektir.

 

Bilimin ışığında akılcı, sorgulayıcı yaklaşımlarla ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesinde aktif rol oynayan öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır.  

 

Bizde Ordu’da değerli öğretmenlerimize sağladığımız desteklerimizi artarak sürdürmeye, farklı uygulamalar ile eğitime katkı vermeye devam edeceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başarılı ve geleceğe yön veren bireyler yetiştirmelerini temenni ediyorum.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, GÜLER:, “ÖĞRETMENLERİMİZ, HER, TÜRLÜ, ÖVGÜ, VE, TAKDİRE, LAYIKTIR”,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı