Haber Detayı
09 Mayıs 2022 - Pazartesi 11:38 Bu haber 656 kez okundu
 
AYBASTILI MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜLER’E ZİYARET
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Aybastılı muhtarları ağırladı. Muhtarları uç beyleri olarak gördüklerini belirten Başkan Güler, Ordu’yu hep birlikte yönettiklerini söyledi.
GÜNDEM Haberi


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi gören mahalle muhtarları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Güler, 19 ilçe mahalle muhtarlarını Büyükşehir Belediyesinde ağırlayarak talep ve önerilerini dinliyor.

 

Son olarak Aybastı ilçesi mahalle muhtarlarını ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, muhtarların ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Muhtarların Ordu’nun en uç bölgelerine hizmet götürdüğünü ifade eden Başkan Güler, “Ordu’nun en uç bölgelerine hizmet götürüyorsunuz. Cumhurbaşkanımızın temsilcileri olarak en uç noktalara kadar ulaşabiliyorsunuz. Siz değerli muhtarlarımızla birlikte şehrimizi yönetiyoruz. Bizler için çok kıymetlisiniz” dedi.

 

MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Aybastı ilçesi mahalle muhtarları da hem yaptığı çalışmalar hem de gerçekleştirilen toplantı dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: AYBASTILI, MUHTARLARDAN, BAŞKAN, GÜLER’E, ZİYARET,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı