Haber Detayı
25 Mayıs 2023 - Perşembe 15:56 Bu haber 648 kez okundu
 
ALTINORDU MUHTEŞEM BİR ŞÖLENE DAHA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Başkan Aşkın Tören’in “Kültür ve Sanat Şehri Altınordu” mottosu doğrultusunda birçok başarılı kültürel ve sanatsal etkinliğe imza atan Altınordu Belediyesi 26 Mayıs Cuma akşamı sevilen sanatçı Tekir ve ünlü müzik grubu KOLPA’yı Altınordulular ile buluşturuyor.
KÜLTÜR-SANAT Haberi


Altınordu Belediyesinin Akyazı Plaj mevkiinde bulunan ücretsiz otopark alanında gerçekleşecek etkinlik saat. 20’de başlayacak.

 

BU KONSER KAÇMAZ

 

Altınordu Belediyesi, geçmişten bugüne kültürel ve sanatsal faaliyetlerin önemli bir yer tuttuğu şehirde vatandaşları aynı duygu ve heyecanla bir araya getiren etkinlikler takvimine gençlik konseriyle start veriyor.

Yaza merhaba etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik Konserinde sevilen ses sanatçısı Tekir ve ünlü müzik grubu KOLPA 26 Mayıs Cuma günü Altınordu’da sevenleriyle buluşacak.

Özellikle gençler arasında önemli bir hayran kitlesine sahip olan ünlü müzik grubunun konseri şimdiden heyecan yarattı. Çevre il ve ilçelerden de yoğun katılımın beklendiği konserde ilk olarak sevilen sanatçı Tekir sahne alacak.

“Gurur Benim Neyime”, “Hiç Bitmez Bu Masal”, “Nasıl Öğrendin Unutmayı”, “Hoş Geldin Ayrılığa”, “Beni Aşka İnandır”, gibi birçok sevilen şarkısını seslendirecek olan KOLPA grubu ile Altınordu’lular unutulmaz bir akşam yaşayacak.

 

BAŞKAN TÖREN “7’DEN 70’E TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUM”

 

Altınordu'nun bir kültür ve sanat şehri olmasının yanı sıra aynı zamanda bir gençlik şehri de olduğunu dile getiren Başkan Aşkın Tören, “Tüm Ordulu gençlerimizi, şehrimizde misafir olan üniversite gençliğimizi ve çevre illerimizdeki genç kardeşlerimizi bu güzel etkinlikte bir ve beraber olmaya, muhteşem bir coşkuyu hep birlikte yaşamaya davet ediyorum. 7’den 70'e, tüm halkımızı 26 Mayıs Cuma akşamı aynı duyguyu, aynı heyecanı ve coşkuyu birlikte paylaşmaya davet ediyorum” sözleriyle vatandaşları ücretsiz etkinliğe davet etti.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ALTINORDU, MUHTEŞEM, BİR, ŞÖLENE, DAHA, EV, SAHİPLİĞİ, YAPACAK,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı