Haber Detayı
28 Mart 2024 - Perşembe 16:57 Bu haber 529 kez okundu
 
ALTINORDU BELEDİYESİNİN HİZMET SEFERBERLİĞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
YEREL Haberi


ALTINORDU BELEDİYESİNİN HİZMET SEFERBERLİĞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

 

ALTINORDUDA DUR DURAK YOK

 

HER GÜN BİR MAHALLE TAMAMLANIYOR

 

Altınordu Belediye Başkan Aşkın Tören’in vatandaşların beklentilerini karşılayan akut sorunlara çözüm üreten, şehrin standart ve konforunu yükselten hizmet seferberliği 5 yıldır hız kesmeden devam ediyor.

Neredeyse her gün bir mahallede çalışmalarını tamamlayan Altınordu Belediyesinin sahadaki performansı vatandaşlardan da tam not aldı.

 

KAYABAŞININ 8 SOKAĞI SICAK ASFALT KONFORUNA KAVUŞTU

 

Başkan Aşkın Tören’in hayata geçirdiği dev altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla şehirde yaşanan modern değişim ve dönüşüm kendini iyiden iyiye htirdi.

Çalışmaya elverişli hava koşullarını çok iyi değerlendiren Altınordu belediyesi ekipleri 2024 yılı çalışma planındaki hedeflerine hızlı bir şekilde ilerliyor. Altınordu Belediyesi, Düz mahallede, Karacaömer’de, Karşıyaka’da, Yukarıtepe’de, Terzili’de Şahincili’de ve Kayabaşında, asfalt çalışmalarını ardı ardına tamamladı.

Kayabaşı Mahallesi 73, 74, 80, 81, 82, 83 ,84 ve 85 olmak üzere toplam 8 sokak sıcak asfalt konforuna kavuşturuldu. Öte yandan 20 ve 21 No’lu sokakların bulunduğu merkez cami çevresi de sıcak asfalt ile buluşturularak çamurdan tozdan ve görüntü kirliliğinden kurtarıldı.

 

MUHTAR GÜZELHAN VE MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

 

Başkan Tören’in ikinci döneminin ustalık dönemi olacağına dikkat çeken Kayabaşı mahallesi Muhtarı Cengiz Güzelhan Başkan “Aşkın başkanımızın başkanlığında ve önderliğinde asfalt dökümü yapıldı. Kendisine Kayabaşı mahallesi adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu ustalık döneminde daha güzel hizmetlere imza atacağına inanıyorum.”

Mahalle sakinleri de hizmetleri için Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

 

BAŞKAN TÖREN “SAMİMİYETLE AŞKLA, ÇALIŞIYORUZ”

Bakan Aşkın Tören, sahada vatandaşlardan gördükleri güler yüz, samimiyet ve yüksek teveccühün altında yatan gerçeğin aşkla, samimiyetle çalışmaları olduğunu belirtti.

Hem merkezde hem kırsalda dört koldan çalışmalarını sürdürdüklerini de söyleyen Başkan Tören, “biz bu şehrin ve bu şehrin aziz insanının hizmetkarıyız. Bilgimizi, birikimimizi, tecrübemizi, enerjimizi ve emeğimizi sonuna kadar bu şehir için harcamaya devam edeceğiz. Altınordu’muzu çok daha parlak bir gelecek beklediğini rahatlıkla ifade edebilirim.

 

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ALTINORDU, BELEDİYESİNİN, HİZMET, SEFERBERLİĞİ, TÜM, HIZIYLA, DEVAM, EDİYOR,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı