Haber Detayı
05 Mart 2024 - Salı 09:58 Bu haber 553 kez okundu
 
ALBAYRAK: “PERŞEMBE BENİM SEVDAM”
AK PARTİ PERŞEMBE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CİHAT ALBAYRAK: “TÜM ENERJİMİZİ PERŞEMBE’MİZ İÇİN HARCAYACAĞIZ”
ÖZEL HABER Haberi


AK Parti Perşembe Belediye Başkan Adayı Cihat Albayrak, adaylığının açıklanmasının ardından çalışmalarına hız verdi. Perşembe için hayalleri olduğunu aktaran Albayrak, “Sevdam diye adlandırdığım Perşembe’mizi tarihiyle, turizmiyle, ekonomisiyle her alanda yukarılara çıkarmak için tüm enerjimizi ortaya koyacağız” dedi.

 

AK Parti'nin Perşembe Belediye Başkan Adayı olan Cihat Albayrak, adaylık açıklamasının ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Perşembe'yi karış karış gezen, çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayan Albayrak gittiği her yerde Perşembelilerin büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Vatandaşları tek tek dinleyerek talep ve önerileri tek tek not alan Albayrak, seçimlerin ardından Perşembe için yapacakları proje ve çalışmaları vatandaşlara anlatıyor.

 

 

ALBAYRAK: “MESAİ MEFHUMU GÖZETMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

Seçim sürecini ve seçilmesi durumunda Perşembe için hayata geçirmeyi planladıkları projelerinden bahseden Albayrak, kendisi için en önemli görevin Perşembe’ye ve Perşembelilere hizmet etmek olduğunu söyledi.

 

Perşembe için tek kelime ile ‘sevdam’ diye söz eden Albayrak, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile 2001’de kurulduğu ilk günden beri üyesi olduğum ve çeşitli kademelerinde görev aldığım AK Parti’mizin Perşembe Belediye Başkanı Adayı olarak hemşehrilerimizin huzurundayım. Bugünlere gelmemde emeği olan şehrime hizmet etme imkanı sunan herkese bir kez daha en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Yola çıkarken sevdam diye adlandırdığım Perşembe’mizi bugünden itibaren tarihiyle, turizmiyle, ekonomik olarak yukarılara çıkarmak için enerjimizi ortaya koyacağımızı herkesin bilmesini isterim. Yason Burnu, Çaka Plajı, Hoynat Adası, sahili, doğal güzellikleri ülkemizin önemli turizm noktaları. Buraların daha fazla misafirlerini ağırlaması için aşk ile çalışacağız. Birbirinden güzel, birbirinden özel 54 mahallemize layıkıyla hizmet götürmek için mesai mefhumu gözetmeden koşacağız. Sayın Bakanımız, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde Perşembe’mizde hep birlikte tarih yazacağız, hep birlikte kazanacağız” diye konuştu.

 

“TÜM ENERJİMİZİ PERŞEMBEMİZ İÇİN HARCAYACAĞIZ”

31 Mart tarihinin çok daha güçlü bir şekilde çalışmaya başlamanın adı olacağına dikkat çeken Albayrak, “Çıktığımız bu yolda Rabbim öncelikle bizleri hemşehrilerimize mahcup etmesin ve hayırlı bir zafer nasip eylesin. Seçimin son saatlerine kadar Perşembe’mizin tüm mahallelerini, sokaklarını, sıcacık yuvalarını tek tek dolaşacak ve bu şehre olan hayallerimizi anlatacağız. Bizim için asıl görev 31 Mart’tan sonra başlayacak. İlçemize değer katmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık olacak. Güzide ilçemizi elbirliği ile kalkındırmak, ekonomisini güçlendirmek için enerjimizi harcayacağız. Perşembe sevdasına yürek gerek o yürekte biz de var Allah’ın izniyle. Gençlerimizle, yaşlılarımızla, kadınlarımızla kısacası bu şehre sevdalı herkesle birlikte hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: ALBAYRAK:, “PERŞEMBE, BENİM, SEVDAM”,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı