Haber Detayı
25 Temmuz 2022 - Pazartesi 10:58 Bu haber 766 kez okundu
 
AÇIK HAVA SİNEMASI İLE ALTINORDU’DA YAZ AKŞAMLARI BİR BAŞKA GÜZEL
Altınordu Belediyesinin Açık Hava sinema günlerinin ikincisinde en iyi animasyon Oscar’ına layık görülen “Yukarı Bak” film gösterimi ile hem çocuklar hem de aileler keyifli bir yaz akşamı geçirdiler.
KÜLTÜR-SANAT Haberi


Göreve geldiği ilk günden itibaren ortaya koyduğu Kültür ve sanat Şehri Altınordu vizyonuyla Kültür ve Sanat şehri Altınordu’nun hikayesine yeni bir sayfa açan Başkan Aşkın Tören, kenti sanata dair renklerle, etkinliklerle ve değişik seslerle buluşturmaya devam ediyor.

Başkan Aşkın Tören öncülüğünde Altınordulu’lardan büyük beğeni ve takdir toplayan Açık Hava Sineması’nın üçüncüsünü vatandaşlarla buluşturan Altınordu Belediyesi, Altınordulu’lara hep bir arada ailece açık hava sineması coşkusu yaşatıyor. Açık hava sinema günleri hem Altınordu’da yaşayan hem de gurbette olup yaz tatillerini geçirmek üzere Altınordu’ya gelen vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

 

HEM AİLELER HEM ÇOCUKLAR KEYİFLİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞADILAR

 

Açık hava Sinemasında animasyonun her yaştan izleyiciye hitap ettiği gerçeğini bir kez daha kanıtlayan en iyi animasyon Oscar’ı ödüllü “Yukarı Bak” film gösterimine ailece katılan vatandaşlar Altınordu Belediyesinin ikramları eşliğinde yıldızlar altında sinema keyfi yaşadılar. Altınordu Belediyesinin Akyazı sahilinde bulunan ücretsiz oto park alanına minderleriyle gelen sinemaseverler sahilin serin esintileri eşliğinde sevdikleriyle birlikte hoşça vakit geçirdiler.

 

ALTINORDULU’LARDAN BAŞKAN TÖREN’E ETKİNLİK TEŞEKKÜRÜ

 

Açık hava sinema etkinliğine katılan Gamze Atasever; “Altınordu Belediyesinin faaliyetlerini çok beğenerek izliyorum. Bir genç olarak gerçekten gençlere yönelik faaliyetler yaptığını görüyorum. Başkanımız gençlere hitap ediyor, bizim ruhumuzdan anlıyor. Gerçekten başkanlığında güzel şeyler yaptığını görüyoruz. İnşallah böyle devam eder teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliği değerlendiren vatandaşlar da Altınordu Belediyesinin kültür ve sanatsal etkinliklerini çok beğendiklerini belirterek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

Açık Hava Sinema Etkinliği her akşam birbirinden özel filmlerin gösterimiyle 31 Temmuz’a kadar devam edecek. 

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: AÇIK, HAVA, SİNEMASI, İLE, ALTINORDU’DA, YAZ, AKŞAMLARI, BİR, BAŞKA, GÜZEL,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı