Haber Detayı
11 Ekim 2021 - Pazartesi 14:44 Bu haber 785 kez okundu
 
29 EKİM CUMHURİYET KUPASI TENİS MAÇLARI BAŞLADI
VETERAN TENİSÇİLER KUPA İÇİN MÜCADELE EDECEK
SPOR Haberi


Ordu Büyükşehir Belediyesi, ORTUR A.Ş. ORTUR Tenis Kulübü ve Ordu Veteran Tenis Kulübü tarafından düzenlenen “29 Ekim Cumhuriyet Kupası Veteran Tenis Turnuvası” başladı.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi düzenlendiği spor organizasyonları ile Ordu’yu spor alanında öncü bir il haline getirmeye devam ediyor. Birçok başarılı spor organizasyonuna imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORTUR A.Ş. bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor.

 

11-31 Ekim tarihleri arasında Fatih Sultan Mehmet Spor Kompleksi Tenis Kortlarında düzenlenecek olan “29 Ekim Cumhuriyet Kupası Veteran Tenis Turnuvası”na 30 erkek, 6 kadın tenis sporcusunun katılımıyla gerçekleşecek. Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olacak olan turnuva, sporseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Turnuva sonunda derece yapan veteran tenisçilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verilecek.

 

Öte yandan ORTUR Tenis Kulübü’nün tenis sporunu yaymak ve 7’den 70’e her kesimin ilgi duymasını sağlamak amacıyla düzenlediği etkinlik ve turnuvalar bu spora ilgi duyan her kesim tarafından büyük takdir topluyor.

Kaynak: (OİD) - ORDU İLKADIM DERGİSİ Editör:
 
Etiketler: 29, EKİM, CUMHURİYET, KUPASI, TENİS, MAÇLARI, BAŞLADI,
Haber Videosu
Yorumlar
Bizim Gazete
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Arşiv
Haber Yazılımı