HABER DETAY
BÜYÜKŞEHİR MİNİK KALPLER İÇİN SEFERBER
Depremin yaralarını sarmak için bölgede seferber olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ordu’dan deprem bölgelerine gönderilen oyuncakları kırsal mahalleler başta olmak üzere ulaşılan tüm çocuklara hediye ediyor. Üzerinde duygusal notların da yer aldığı oyuncaklar, çocukların yüzünü güldürdü.
01 Mart 2023 - Çarşamba 12:02
1191 defa okunmuş.
GÜNDEM

Depremzede çocukların yaşadığı acıyı bir nebze de olsun unutmaları ve yüzlerinde tebessüm oluşturmaları amacıyla Adıyaman’da aktivite alanları oluşturan ekipler, kırsal mahallelerdeki çocuklara ulaşmayı da ihmal etmiyor.

 

MİNİKLERDEN TEŞEKKÜR

 

Gelen hediyelerle mutlu olan aileler ve çocuklar Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederek, “Çok zor şeyler yaşadık. Özellikle çocuklar bu durumdan çok etkilendi. Destekler geliyor devamını diliyoruz. Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Hilmi Güler’e de çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ekipler oluşturduğu aktivite alanlarında resim, boyama, sinema filmleri, zekâ oyunları ve çeşitli etkinlikler ile çocukları depremin etkisinden uzaklaştırmak için çalışıyor.

Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.