HABER DETAY
FATSA İLÇESİ LİMAN CADDESİ SU BASKINLARINDAN KURTULUYOR
Ordu ili genelindeki tüm İlçeleri şantiye alanına çeviren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarıyla sorunlara kökten çözüm bulmaya devam ediyor.
04 Haziran 2021 - Cuma 11:13
1095 defa okunmuş.
GÜNDEM
Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi Liman Caddesinin çukur bir bölgede kalması nedeniyle mevcut yağmur suyu hatları yetersiz kaldığı için bu bölgede aşırı yağışlı günlerde su baskınları meydana gelmekteydi. Bölgede yaşanan olumsuzlukların giderilmesine yönelik Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’ in talimatları doğrultusunda OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yağmur suyu hattı çalışmalarına başlanılarak kısa sürede tamamlandı.
 
LİMAN CADDESİ SAĞLIKLI YAĞMUR SUYU SİSTEMİNE KAVUŞTU
Yapımı tamamlanan yatırım çalışması hakkında bilgi veren OSKİ Genel Müdürü Murat Us; “Liman Caddesinin çukur bir bölgede kalmasından dolayı yağış suları bu bölgede birleşerek su baskınına neden oluyordu. Bu olumsuzluğun giderilmesi için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürerek         918 metre uzunluğundaki yağmur suyu hattını tamamladık ve bölgeye sağlıklı bir yağmur suyu sistemi kazandırdık.” dedi.
Adınız
Yorumunuz
Hiç yorum yapılmamış.